Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

Værktøj – programmer jeg bruger og anbefaler

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg arbejder med forskellige ting i min virksomhed, og i stedet for at svare her og der, har jeg besluttet mig for at lave en liste med alle de værktøjer, jeg bruger.

Nogle er gratis - andre skal man betale for.

Bemærk, at flere links er affiliate links, hvilket betyder at jeg får en lille sjat penge, hvis du beslutter dig for at købe produktet gennem mit link.​

 Jeg kan til gengæld garantere dig for, at alle produkterne er ​nogle, jeg bruger eller har brugt og 100 % kan stå inde for. Jeg markerer ved siden af hvert link, om der er tale om et affiliate link.

Bare så vi har det på det rene!

Landingpages: LeadPages

Uden at lyde helt rørstrømsk, så ved jeg ikke helt, hvad jeg gjorde, før jeg opdagede LeadPages. Det er et produkt, der lader dig lave fantastiske landingpages på ganske kort tid.

Der er massevis af skabeloner at vælge imellem, og de kan enten udgives på LeadPages server eller integreres i din egen WordPress installation.

Jeg bruger det til tilmeldingssider til nyhedsbrev, til specielle lejligheder, til salgs-"tragte" (side med adgang til 4 videoer med en uges mellemrum), ​til visning af webinar indhold, osv. Alle skabeloner er super-optimeret til at konvertere.

Du er nødt til at have PRO versionen for at splitteste inde i Leadpages, men du kan sagtens splitteste med et gratis plugin til WordPress, hvis du gerne vil det.

Hvis du vil se en af mine sider, lavet i Leadpages, så se f.eks. denne 404 side - det er da ret smart og lidt mere interessant end bare "404 - du fandt ikke det du søgte"!

Du kan købe LeadPages her​ (affiliate link)

Videoafspiller: LeadPlayer

Fra samme virksomhed som LeadPages (affiliate link). Du uploader dine videoer til YouTube som sædvanligt, og så opretter du dem i LeadPlayer gennem din WordPress side. Det smarte er, at du kan lægge et call to action ind, du kan få videoen til at stoppe indtil man har indtastet en mailadresse, og udseendet er lækkert og rent i udtrykket. Meget nemt at arbejde med og ser smukt ud sammen med LeadPages.

Du køber LeadPlayer her

Videoredigering: Screenflow

Da jeg skiftede over til Mac for et par år siden skiftede jeg samtidig fra Camtasia, som jeg synes er rigtig godt, til Screenflow. Ligesom så meget andet på en Mac, er Screenflow umiddelbart lettere at komme i gang med, men er funktionsmæssigt på niveau med Camtasia, synes jeg. Jeg redigerer alle mine videoer og laver optagelser af skærmen og det fungerer rigtig godt.

Du kan købe Screenflow her

Webinar software:  Business-Hangouts

Jeg har fundet frem til Business-Hangouts, som det mest ideelle webinar software til mit brug. Det bygger på Google Hangouts, så det har den interaktivitet, der følger med, men samtidig har det et ekstra "business" lag, der gør, at det er muligt at styre tilmeldinger og graden af deltagelse.

Man kan bruge det til alt lige fra interaktive virtuelle møder, hvor du kan se hinanden, til webinar præsentationer med masser af deltagere.

Der er tale om et relativt nyt produkt og teamet bag er så dedikerede, at enhver henvendelse med spørgsmål og forslag bliver taget op til overvejelse og besvaret næsten omgående. Jeg har foreslået flere ændringer, der er kommet med, så det er rigtig sjovt at være med i den proces.

​Du finder Business-Hangouts her (affiliate link)

WordPress sider: Thrive ContentBuilder

Siden du kigger på her er bygget op med ContentBuilder. ContentBuilder er et redigeringsværktøj, der fungerer sammen med WordPress og gør det rigtig nemt at bygge en side op med lækkert design.

Hvis du har prøvet at sidde og bakse i WordPress med at få sat nogle pæne tabelopstillinger op, så ved du hvad jeg taler om!

Du kan finde de andre produkter af samme firma her, men bemærk, at produktet ikke altid er til salg. Dit bedste bud er at tilmelde dig nyhedsbrevet der, så du bliver holdt opdateret.​

Billedsoftware: Canva og PicMonkey

Hvis du ligesom jeg er en klovn til PhotoShop og lignende, så vil du elske de to programmer. 

For det første er det gratis, og det kan de fleste af os iværksættere godt lide, og for det andet er de nemme og intuitive at arbejde med.

Min største favorit er PicMonkey, som har gjort det muligt for mig at lave enkle billeder og kompositioner til brug i præsentationer og til Sociale Medier. 

Canva er mere ny for mig, men der er rig mulighed for at bygge flotte designs op ved hjælp af et hav af skabeloner, man kan bruge som udgangspunkt.​

For begge gælder, at skal du have lavet noget større, så vil jeg til enhver tid anbefale at bruge en grafiker, men til småtterier er værktøjerne fantastiske.​

Betalingssoftware og medlemssite: Simplero

Denne her rodede jeg selv med i lang tid inden jeg smed håndklædet i ringen og valgte Simplero (før kaldet Zenbilling). Det er super nemt at sætte op, der er god hjælp at hente fra Calvin, og det hele fungerer bare. Jeg skal ikke spekulere på, om tingene spiller sammen og om medlemssitet nu også er velfungerende - det er noget Simplero klarer for mig.

Du skal stadig selv sørge for indløsningsaftale med NETS eller PayPal.

Præsentations videoer: PowToon

Det er ikke så længe siden, jeg har fået øjnene op for denne service. Det er muligt ret nemt at skabe små informercial-lignende videoer med tekst og små animationer. Super til at forklare ting og lave små salgs videoer. Her kan du se et eksempel på en.

Der er en gratis version af programmet, hvor du kan prøve det af, men vil du slippe for Powtoons branding, så skal du betale dig fra det.

Du finder Powtoon her (affiliate link)​

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone