Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

[Tip 4 af 5] Spis din lagkage i mindre bidder

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Over de næste 5 blogindlæg vil jeg give dig et lyn-crash-kursus i, hvilke 5 trin, du altid skal igennem, når du skal have din planlægning til at køre som smurt. Det første tip finder du her, det andet tip finder du her og det tredje finder du her. De 5 trin er uddrag af mit kursus, Hold fokus og få overblik, som du kan stikke af med til røverpris indtil 18. december.

bryd ned i bidder

Spiser du din lagkage hel eller deler du den op i mindre bidder?

Selvom det kunne være sjovt at prøve, så er det vel egentlig sjældent, at du går løs på en lagkage ved at forsøge at gnave løs på den fra en ende af.

Udover bange blikke fra de omkringsiddende, så er vi vel enige om, at den mest fornuftige fremgangsmåde er at skære den ud i fine lige stykker.

At du så ender med at spise den halve lagkage selv, er så en anden sag…

Med en lagkage er det indlysende, men hvorfor er det anderledes med projekter?

Hvorfor er det, at vi synes, vi kan lave projekter ved bare at starte fra en ende af og så forhåbentlig få det hele med?

Det er nøjagtig samme princip som med lagkagen.

Det er en rigtig god ide, at dele dit projekt op i mindre bidder

Problemet med at forsøge at tackle en stor opgave i én mundfuld er, at det er let at køre fast og miste overblikket totalt.

Hvis du får delt opgaven op i overskuelige, mindre bidder, så har du en logisk måde at arrangere dit projekt på.

Har du delt delene op i bidder, så kan du arrangere rundt på dem og finde den bedste rækkefølge og så har du pludselig omridset af en plan.

Smart, ikke?

Sådan deler du et projekt op i små bidder

Små bidder post itDet giver god mening, men du spørger måske nu, hvordan præcist man får delt sit projekt op i små bidder.

Det er en af de mange ting, jeg kommer ind på i kurset, Hold fokus og få overblik – i 5 enkle trin.

Du kan bruge f.eks. bruge post-it notes eller mindmaps, og jeg forklarer dig i kurset nøjagtigt, hvordan du skal gøre.

Hvem er kurset for?

Kurset er for dig, der mangler det generelle overblik over alle dine opgaver. Du har masser af punkter på din to-do liste, men du har svært ved at finde ud af, hvor du skal starte.

Ofte sidder du ved dagens slutning med en følelse af, at du ikke har nået alt det, du ville, selvom du har knoklet hele dagen.

Alt det tager vi fat på, så du får nogle gode metoder og skabeloner, så du kan få fokus og overblik.

Klik her for at købe kurset med stor rabat indtil den 18. december

 

 

 

 

 

 

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone