Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

Sæt system i din online markedsførings indsats

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Videoserie - bliv en online hajJeg elsker at sætte ting i system.

Det er muligvis en arbejdsskade, men jeg kan ikke holde snitterne væk fra at organisere og prøve at gøre ting på en smartere måde.

Det gælder også online markedsføring.

Da jeg startede ud med at lave online kurser, webinarer osv, var mange af disciplinerne indenfor online markedsføring nye for mig.

Jeg har arbejdet med markedføring i mange år i reklamebranchen, men det kom lidt bag på mig, hvor forskelligt det fungerer, når du pludselig kun bruger nettet som platform.

Og så startede flere års afsøgen af området, afprøvning af teorier, køb af kurser, råd fra eksperter af svingende troværdighed og timevis af tests og eksperimenter.

Jeg vil ikke sige, at det har været hverken let eller billigt, men det er da lykkes mig at finde frem til en hel række metoder og systemer, der virker rigtig godt.

Den største udfordring har faktisk været at sortere i al informationen. Sortere i, hvad der virker, hvordan det skal kombineres og hvem, der kan deres kram.

Og det er her, systemerne kommer ind i billedet.

Sæt system i din online markedsføring

Det er gået op for mig, at hvis jeg ikke få sat noget fast struktur på alle områder som Facebook annoncering, blogindlæg, nyhedsbreve, webinarer, osv, så bliver det meget nemt et område, der stjæler al min tid og gør det umuligt at få en god og rentabel forretning.

Du har det måske på samme måde, så derfor har jeg lavet en gratis miniserie på 3 videoer, hvor jeg deler ud af nogle af de systemer, jeg selv bruger.

Det er som sagt gratis:

Klik her for at tilmelde dig videoserien

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone