Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

Se hvordan du let (og gratis) kan håndtere et spørgeskema i Google Drev

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Spørgeskema - Google DrevHvis du har prøvet at sidde og bakse med at lave et spørgeskema, så har du sikkert lige som jeg opdaget, at delen med at lave det er nem nok, men det kan være besværligt at holde styr på indsamlingen af besvarelser.

I SurveyMonkey – i hver fald i den gratis udgave – skal du selv ind og gennemgå besvarelserne, og det betyder endnu et punkt på to-do listen, så du husker at få det gjort.

Da vi alle stort set efterhånden er logget ind i Google, så opstår der en rigtig smart mulighed med Google Drev.

Her kan du nemlig ikke bare lave dit spørgeskema, du kan også nemt administrere besvarelserne.

Faktisk kan du automatisere det så meget, at besvarelerne automatisk bliver lagt ind i kolonner i et regneark, og at du får en mail hver gang, du har en besvarelse i hus!

Smart ikke?

Det bedste er næsten, at det er nemt at sætte op og det er helt gratis.

I videoen her viser jeg dig, hvordan du gør:

Og hvad kan du så bruge et spørgeskema til?

Jeg bruger det tit til at spørge læserne af mit nyhedsbrev om forskellige ting, da det hjælper mig til at lære mine læsere bedre at kende.

Du kan bruge det til:

 • Kundetilfredshedsundersøgelser
 • Indsamling af data i begyndelsen af en opgave for en kunde
 • Indsamling af kontaktdata
 • En sælger kan udfylde det med en kunde, og I har dermed alle adgang til besvarelserne
 • Enhver form for feedback – du kan lave besvarelserne anonyme, hvis du har brug for det.

Men lad mig høre – bruger du spørgeskemaer, og hvad er dine erfaringer?

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Kommentarer

 1. Tak for lækker video og godt overblik. Jeg har også før brugt surveymonkey, men er hooked og skal netop i gang med en stor undersøgelse.

  Jeg er dog i tvivl om den der svarer på mine spørgsmål også skal være ligget ind på Google+, for så går det lidt af… Det smarte altså, da min målgruppe er ældre.

  Kan du hjælpe med det ?

 2. Tak Lennart – jeg er glad for, at du kan bruge videoen.

  Jeg er ret sikker på, at du ikke skal være logget på Google for at kunne udfylde formularen, det er kun dig, der skal være det for at kunne bearbejde resultaterne. Jeg har lige prøvet at logge ud af Google og det ser ud til at virke. Jeg ville nok lave et par tests i forskellige browsere, hvis jeg var dig.