Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

Om Projektledelsen – struktur der giver bedre indtjening

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Projektledelsen handler om bedre indtjening og større overblik

Det er det, jeg har arbejdet med at formidle siden jeg startede Projektledelsen for 5-6 år siden.

Hvis du arbejder i eLise Halskov fra Projektledelsenn servicevirksomhed, så kender du arbejdsdagen med at håndtere kunder, planlægge opgaver, overholde tidsplaner, osv.

Der er kamp om kunderne, og når der er travlt i virksomheden, så bliver evnen til det store overblik virkelig  sat på en prøve.

Hvis strukturen begynder at halte, så starter problemerne.

Kunderne får ikke den bedste service, der opstår misforståelser, som medfører alt for mange rettelser, og mange af projekterne ender med at tage for lang tid, og indtjeningen daler.

Det samme gælder i forarbejdet – hvis der ikke ligger klare briefs i starten af projektet, så er målet uklart, og de mange forskellige involverede arbejder måske i forskellige retninger, og projekterne kører af sporet.

Den sjove, travle hverdag er pludselig afløst af en stresset arbejdsdag med alt for lidt fremdrift, for meget fokus på feberredninger og for lidt tid til at nytænke.

Det er der heldigvis råd for.

Løsningen er bedre planlægning, bedre overblik og struktur som giver bedre indtjening

Alle kan lære at arbejde med en fornuftig struktur, der fungerer for alle i virksomheden, og som vil give langt bedre resultater, som vil kunne mærkes på bundlinjen. God struktur fører til flere glade og tilfredse kunder, som fører til nemmere salg og mersalg, og det vil give jer en ekstra indtjening, som kan mærkes.

Tidligere kunne du booke mig til at hjælpe dig med strukturen i virksomheden, men jeg er i gang med at afvikle Projektledelsen.

Indtil den 31. marts 2016 kan du dog stadig sikre dig overblik og lære bedre planlægning, hvis du er hurtig på tasterne. Jeg har nemlig sat mine e-kurser helt vildt ned, og hvis du vil have fingre i dem, så klik her.

 

Hej Lise, tak for alle de gode artikler du deler, om gode gratis tips, marketing og ikke mindst stress, som jeg tror rigtig mange kender til enten via arbejdskammerater, familie eller en selv. lige nu leger jeg lidt med at lave film, så dit link med tegnefilm var lige i skabet. God uge til dig Lise og alle jer andre, der er her inde og kigge. Bjarne Balle

 

Lidt om Lise Halskov

IMG_1827

Efter at have arbejdet med projektledelse i mere end 20 år, både i USA og i Danmark, har det slået mig, at problemet med dårlig indtjening, problemer med at nå deadlines, stress og forsinkelser er fælles for både små og store virksomheder.

Udover Projektledelsen, driver jeg www.onlinehaj.dk, som handler om, hvordan du kan få meget mere ud af din online marketing indsats, hvis du sætter tingene i system.

 

Firmaoplysninger

Projektledelsen v/Lise Halskov
Rydholt 12
2840 Holte
+45 51 41 86 10
CVR: 26915937
 

 

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone