Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

Kunder

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Jeg er meget taknemmelig for de mange mails jeg får fra glade læsere og kunder. Her er nogle af udtalelserne:

Vi har været super tilfredse med Lises kompetente hjælp til bedre projektstyring i vores teams.
Torbjørn Flensted, SEO.dk

Jeg vil også sige tak for dit fantastiske kursus, som hjælper mig rigtig, rigtig meget i selve arbejdsprocessen, styring af mine projekter og i min hverdagsplanlægning. Jeg er nu et glad menneske!
Dolgora Havmøller

Hej Lise. For en god måneds tid siden fik jeg endelig taget dit e-kursus “Planlæg dig til succes”. Paradoksalt nok har det i næsten et år, ligget og ventet på at jeg lige skulle finde tiden til det. Havde jeg dog bare taget mig tiden til det noget før. For efter gennemførslen har jeg fik virkelig fået sat nogle ting på plads, ikke bare ifht. projektledelse men også mine arbejdsprocesser i det hele taget. Mine projekter kører meget mere smidigt og færre overraskelser opstår. Din post-it metode har været et super redskab. Se det i brug her. Så 1000 tak for et godt kursus. De bedste hilsner
Lars Skjoldby, www.skjoldby.com

Hej Lise, tak for alle de gode artikler du deler, om gode gratis tips, marketing og ikke mindst stress, som jeg tror rigtig mange kender til enten via arbejdskammerater, familie eller en selv. lige nu leger jeg lidt med at lave film, så dit link med tegnefilm var lige i skabet. God uge til dig Lise og alle jer andre, der er her inde og kigge.
Bjarne Balle

Virkelige brugbare redskaber – jeg brugte straks flere af rådene. Lige hvad jeg manglede til endnu mere effektivt at holde styr projekter. Super e-book! Kan anbefales!
Inge

Fantastisk! Tak fordi du deler ud af de smarte værktøjer. Er i gang med Any.DO. Det virker så smart! OG et program som xmind har jeg faktisk ledt efter tidligere da jeg har arbejdet med Mindmap programmer i et tidligere job. Så tak for det!
Birgitte

gratis minikursus i 4 videoerSørg for at du ikke går glip af alt det gratis indhold jeg deler. Du kan for eksempel få adgang til en minitræningsserie lige her.

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone