Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

Gratis skabeloner til at optimere din måde at arbejde på

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

SKabeloner knapDet kan være rigtigt svært at vurdere, hvilken skabelon, der lige er den rigtige til enhver tænkelig opgave.

Du kan google dig frem, men problemet er, at ikke alle skabelonerne er gennemarbejdede og ikke alle skabelonerne fungerer faktisk i praksis.

Jeg arbejder med en del helt enkle skabeloner, som jeg selv har enten udviklet eller videre-bearbejdet, så de fungerer helt optimalt.

Jeg har skrevet en del blogindlæg om dem i tidens løb, og for at gøre søgningen lettere for dig, kan du se og læse om et par stykker af dem her.

Gratis skabeloner

Projektplan – download en gratis skabelon her

Risikoanalyse – download en gratis skabelon her

Husk altid på, at når du downloader skabeloner, så skal du gøre dig selv den tjeneste, at du skal tilpasse den til den måde,  DU arbejder på. De gratis skabeloner, jeg stiller til rådighed er nogle, der virker for mig, men det kan jo sagtens være, at du har brug for at rette dem til på en anden måde.

Det er også en god ide at tage skabelonerne i brug i et stykke tid, og derefter evaluere og rette skabelonerne til, så de kommer til at virke nøjagtigt på den måde, der giver mening i din virksomhed.

Hvis du vil have en komplet samling af skabeloner, så prøv at kigge på 8 lette genveje til det forkromede overblik, som er en skabelonpakke, hvor jeg har samlet de 8 bedste skabeloner, du kan bruge til alle former for styring af dine opgaver.

Husk også at tilmelde dig mit nyhedsbrev her

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone