Er du træt af, at du ikke får nok fra hånden, fordi listen over opgaver på din to-do liste er uendelig?


Lad mig først spørge dig:
 • Er du selvstændig eller indehaver af en mindre virksomhed, og er du ved at drukne i opgaver, som du har svært ved at prioritere?
 • Er du træt af, at du ikke få nok fra hånden, fordi dine opgaver hober sig op, og selvom du arbejder som en hest, så er det som om bunken ikke bliver mindre?
 • Ender du nogle gange med at lave overspringshandlinger i stedet for at få arbejdet gjort, fordi du ikke aner, hvor du skal starte?

Kan du svare ja til et af punkterne, så læs videre, for så vil du måske være interesseret i at høre mere om, hvordan du kommer ud af den situation.

Små sedler og lange to-do lister...

Som selvstændig kender jeg alt for godt til, at det kan være overvældende og frustrerende at holde styr på alle de opgaver, du skal nå hver dag.

Det er ikke ualmindeligt at sidde med en meget lang liste over ting, der skal gøres, og selvom du ved dagens slutning har knoklet i mange timer, så sidder du alligevel tilbage med en følelse af, at du ikke har nået det, du gerne ville.

Det kan også være, at du ender med at falde i den grøft, at din dag bliver spist op af små-opgaver og afbrydelser, mens de store, og måske vigtigste opgaver, ikke bliver lavet. Og det kan være et problem, da det ofte er de store opgaver, der udvikler din virksomhed og giver dig flere kunder på sigt.

Eller måske ligner dit skrivebord en sand jungle med gule post-it notes klistret på alle overflader, så du ikke glemmer noget?

Planlægning på en bedre måde

Jeg rådgiver virksomheder i at blive mere effektive og med dette her e-learning kursus får du 5 enkle trin til at hjælpe dig af med den følelse af magtesløshed, som du kan blive grebet af, når du stirrer på din endeløse mængde af opgaver.

Et kursus, der lærer dig enkle teknikker til, at det er dig, der har kontrollen over din to-do liste og ikke to-do listen, der styrer dig.

Du lærer at prioritere og bryde selv vanskelige opgaver ned i overskuelig bidder, som du kan overføre til din to-do liste, så du får mere fra hånden.

Nøglen er, at du skal sortere i dine opgaver, og så skal du gribe planlægningen helt systematisk an.

Mange begår den fejl, at der på to-do listen står et virvar at både store og små opgaver, og kunsten er at få brudt tingene ned i små bidder, der kan planlægges og føres ud i livet på en fornuftig måde.

Det er lige nøjagtigt det, du får i e-kurset, Hold fokus og få overblik over dine opgaver - i 5 enkle trin.

Gennem de mere end 20 år jeg har arbejdet som projektleder, har jeg fundet frem til og finpudset på nogle helt enkle metoder til, hvordan du bedst griber din planlægning an, så du undgår at drukne i opgaver, og det er de metoder, jeg deler med dig i kurset.

Men tag ikke bare mit ord for det...

"Efter gennemførslen af kurset har jeg fik virkelig fået sat nogle ting på plads, ikke bare ifht. projektledelse men også mine arbejdsprocesser i det hele taget.

Mine projekter kører meget mere smidigt og færre overraskelser opstår."

Lars Skjoldby

www.skjoldby.com

Her er nøjagtigt, hvad du får i e-kurset:

 • Grundige videoer med enkle trin til, hvordan du får brudt selv komplicerede opgaver op, så du kan overskue dem og rent faktisk få dem gennemført
 • Systematisk gennemgang af, hvordan du sikrer at fundamentet til en bedre prioritering af din opgaver og projekter er på plads
 • Tips til bedre prioritering af din to-do liste
 • Nyttige skabeloner og ressourcer til at bevare overblikket over dine opgaver, så du kan gå i gang med det samme, f.eks. brief og de-brief skabelon, projektplan og tidsplan
 • En tjekliste, der sikrer, at du ikke glemmer vigtige trin, når du skal i gang med at implementere
 • Mulighed for at gennemføre kurset i dit eget tempo, nøjagtig når det passer dig
 • Du kan gennemgå hele kurset på en eftermiddag, men det er vigtigt at lave alle øvelserne for at få fuldt udbytte
 • BONUS: Du får ud over kurset fuld adgang til et tema fra min Medlemsklub Bliv en Online Haj, der hedder 4 uger med fokus. I temaet får du en opskrift på, hvordan du kan sætte fuld fokus på enkelte opgaver, så du får alvor får produceret ting færdige, som gør en positiv forskel for dit resultat i virksomheden

Er du stadig i tvivl?

Ikke noget problem. Kurset kommer med en

30 dages fuld tilfredsheds garanti

Hvis du ikke er tilfreds med kurset, så henvender du dig blot inden de 30 dage er gået og du får på stedet alle dine penge retur. BEMÆRK: Kurset er efter den 31/3 2016 ikke længere til salg. Du har dog som kunde fuld adgang til materialet indtil udgangen af året.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor i kurset, så du får fokus og overblik.

Tak!

Lise Halskov