Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

En ny måde at lave smart planlægning på med Vimpl

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Da jeg først hørte om Vimpl, blev jeg begejstret som et lille barn.

Her er jo den digitaliserede form af de post-it notes, jeg holder så meget af!

Og uden de irriterende sidegevinster der er med post-it notes:

  1. De skvatter ikke ned af dit board
  2. Du har din historik gemt
  3. Du kan dele dit board med folk, der sidder et helt andet sted

Super smart planlægning, ikke?

Jeg havde Kristian Steen Holme fra Vimpl på “besøg” i et hangout, og udover at Kristian fortæller lidt om ideen og baggrunden for, at han har kastet sig ud i firmaet, så er der også en kort demonstration af, hvad produktet går ud på.

Jeg har valgt at lægge både en youtube video ind OG en lydfil, hvis du hellere vil lytte til interviewet.  Den lille bid med demonstrationen har jeg lagt på en video nedenunder, så du kan se den separat.

Udover demonstrationen af Vimpl, giver interviewet også et spændende indblik i, hvordan det er at starte en virksomhed, der kræver en del produktudvikling, før den er klar til at blive endeligt lanceret.

Men her er videoen fra interviewet:

Hvis du kigger med før den 1/9 2014 har du som nævnt i interviewet mulighed for at blive gratis betatester af Vimpl. Det bliver du ved at skrive en mail til hello@vimpl.com og gerne give en lille forklaring på, hvad du tror du vil kunne bruge Vimpl til.

Og er du mere til bare en lydfil, så får du den her:

Da demonstrationen af Vimpl er mere visuel har jeg klippet den del ud, så hvis du vil se den, så tjek videoen her:

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone