Vil du være en Online Haj: www.onlinehaj.dk

Brug Evernote til at holde styr på visitkort

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Brug Evernote til at holde styr på visitkortJeg ved ikke med dig, men jeg har nogle gange op til 10 visitkort liggende rundt og rode i pungen, i tasken, på skrivebordet, osv.

Problemet er, at hvis der går for lang tid, før du får taget fat i det visitkort, så risikerer du at have glemt, hvem du har fået kortet af.

Og så er ideen ligesom væk.

Programmet Evernote, der i forvejen er super smart til at organisere noter og meget andet, har en smart funktion indbygget i mobil appen.

Se en lille kort video her, hvor jeg viser dig, hvordan du kan bruge Evernote til at holde styr på visitkort:

Hvis du effektivt skal bruge Evernote til at holde styr på dine visitkort, så skal du sørge for, at du har koblet din app sammen med LinkedIn.

På den måde går app’en ind og henter de informationer ind, som er gemt på LinkedIn på personen, og lige pludselig har du kortet gemt sammen med et billede, et website, og andet, der hjælper dig med at huske personen.

Og det bedste ved det hele er, at dine visitkort nu er søgbare og lette at have med at gøre, og du kan smide de fysiske kort ud eller arkivere dem, hvis du har det bedre med det.

Servicen bliver muligvis ikke tilgængelig gratis på den lange bane, men hvis du allerede er Evernote bruger, skulle du første gang, du scanner et visitkort ind, blive spurgt, om du vil forbinde din konto med LinkedIn.

Hvad siger du så – smart, ikke?

Del med dit netværkShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Trackbacks

  1. […] Blogindlægget, jeg nævner i videoen, hvor du får en hurtig vejledning i, hvordan du fanger visitkort med Evernote finder du på linket her […]