Få fingre i 8 lette genveje til det forkromede overblik over dit arbejde

Gør dit arbejde så meget lettere ved at bruge færdige, gennemarbejdede skabeloner for de mest almindelige ting,
du har brug for,
når du planlægger og gennemfører projekter og opgaver i dit arbejde

Jeg har samlet 8 af mine bedste og mest gennemarbejdede skabeloner til dig i en pakke, så du sparer tid i forhold til at sidde og opfinde dem selv. 

Og du får et bredt udvalg til langt de fleste situationer, når du er i gang med at planlægge, gennemføre og evaluere opgaver.

Susanne, www.lovilisted.dk

Det er supergodt. Jeg har indført din ugentlige status seddel, og den får mig til at evaluere bedre og rette kommunikationen med kunden i tide.

Her er en oversigt over, hvad du får i skabelonpakken
8 lette genveje til det forkromede overblik

Du får mine 8 mest benyttede og gennemprøvede skabeloner, der vil gøre det meget nemmere for dig
at planlægge og gennemføre selv komplicerede projekter og opgaver i din arbejdsdag

1

Planlægning

For at lette din planlægning får du her en masse hjælp

Planlægningsfasen er den allervigtigste, når du skal sikre dig overblik over dit arbejde. Derfor får du her masser af hjælp.

Du får skabeloner til at styre  risikoanalyse, opgaveformulering og spørgsmål til at gøre den helt skarp, og du får et skema til at holde styr på, hvem der har ansvar for hvad i projektet.

2

Gennemførelse af opgaven

Efter dit gode forarbejde, er det vigtigt, at du ikke taber bolden her

For at holde godt styr på din opgave, får du i en skabelon til en tidsplan i excel, som er let at opdatere og endnu bedre - let af afkode selv for dem, der får "tunnelsyn" af at kigge på regneark!

Du får en processkabelon, der hjælper dig med at komme fra a til b i tidsplanen, og du får en statusrapport skabelon, så du kan holde styr på fremdriften undervejs.

3

Evaluering af opgaven

Gå endelig ikke glip af muligheden for at forbedre din proces

Alt for tit ser jeg en tendens til, at når en opgave er slut, så skynder vi os alle videre. Især hvis opgaven gik dårligt, så oplever man "gå-aldrig-tilbage-til-en-fuser-fænomenet"

Det kan du undgå, ved at du laver en grundig og systematisk evaluering, som du tager frem næste gang, du starter en ny opgave op.

Overskueligt at finde rundt i

Alle skabelonerne ligger på en medlemsside, som du altid kan vende tilbage til, og så du kan downloade skabelonerne efterhånden, som du skal bruge dem. Du slipper altså for at sidde med en bunke skabeloner, du ikke har styr på.

Jeg har skrevet en kort forklaring ved hver skabelon, så du let kan finde frem til den, du skal bruge, og for de fleste skabeloner kan du finde et eksempel på en udfyldt skabelon også.

skabelonpakken - det forkromede overblik

Få din skabelonpakke i dag!

Kun DKK 450,- eks moms

Har du spørgsmål til skabelonpakken? Kontakt mig her med de spørgsmål du har!